بالانس کوپلینگ تجهیزات دوار انواع الکتروپمپ موتور و ژنراتور

بالانس کوپلینگ تجهیزات دوار انواع الکتروپمپ موتور و ژنراتور

بالانس کوپلینگ تجهیزات دوار انواع الکتروپمپ موتور و ژنراتور

بالانس کوپلینگ تجهیزات دوار – کوپلینگ (coupling) وسیله ای است که برای اتصال دو شافت (shaft) از انتها به یکدیگر برای انتقال توان مورد استفاده قرار می‌گیرد . کوپلینگ ها به طور معمول در زمان بهره‌برداری اجازه جدا شدن شافت ها را از هم نمی‌دهند . البته کوپلینگ های محدود کننده گشتاور (torque limiting couplings) می‌توانند زمانی که میزان گشتاور از حدی بالاتر برود دچار لغزش و یا جدایی شوند . عدم تنظیم بودن مناسب کوپلینگ باعث افزایش لرزش موتور و کاهش عمر آن می شود . اصولا کاهش این ارتعاشات به نصف میتواند عمر موتور را تا ۷ برابر افزایش دهد . کوپلینگ ها معمولا در کارخانه قبل از حمل بالانس می شوند، اما گاهی در زمان کارکرد از بالانس خارج می شوند که شرکت دوار ماشین پارس خدمات کلی بالانس کوپلینگ الکتروپمپ ، موتور ، ژنراتور و تمامی تجهیزات دوار را انجام می دهد .

بالانس کوپلینگ

بالانس کوپلینگ می تواند مشکل و گران باشد و به طور معمول تنها وقتی انجام می شود که تلرانس های کاری به صورتی باشند که این میزان کار و هزینه قابل توجیه باشد. مقدار نابالانسی کوپلینگ که می تواند توسط هر سیستم پذیرفته شود توسط ویژگی های ماشین آلات خاص متصل به هم دیکته می شود و می تواند توسط آنالیز دقیق و یا تجربه تعیین شود .

هدف اصلی انواع کوپلینگ ها این است که دو قطعه دوار را به هم متصل کنند در حالی که اجازه درجاتی از جابه‌جایی (misalignment) و یا حرکت و یا هر دو را به آن‌ها می‌دهند. با انتخاب، نصب و نگه‌داری دقیق کوپلینگ‌ها می‌توان صرفه‌جویی زیادی در هزینه نگه‌داری و زمان خروج از سرویس به عمل آورد .

بالانس کوپلینگ تجهیزات دوار انوع الکتروپمپ موتور و ژنراتور

نحوه انتخاب کوپلینگ

نحوه انتخاب کوپلینگ – برای انتخاب کوپلینگ از فرمول های زیر استفاده می شود و در این فرمول P توان موتور بر حسب کیلووات می باشد و n دور موتور می باشد که پس از قرار دادن در رابطه، (TN) گشتاور موتور بر حسب نیوتن در متر محاسبه شده و در ادامه از جداول، فاکتورهای St و SB و SR را خوانده و از رابطه زیر استفاده می‌شود :

Tkn = TN * SB * St * SR

Tkn حاصل را در جدول انتخاب کوپلینگ برده و کوپلینگ خود را انتخاب نمائید، توجه داشته باشید که قطر شفت شما باید در رنج کوپلینگ انتخاب شده باشد در غیر این صورت باید از یک سایز بالاتر استفاده نمائید . برای بازدهی بهتر کوپلینگ انتخاب شده باید به نکاتی از قبیل بالانس و هم راستائی کوپلینگ ها نیز توجه کرد چرا که در صورت عدم بالانس بودن کوپلینگ رابط کوپلینگ به سرعت از بین رفته و منجر به خراب شدن کوپلینگ خواهد شد و در صورت عدم همراستائی نیز به همین صورت است و حد تحمل ناهمراستائی برای کوپلینگ های مختلف متفاوت است که البته در خصوص فلکسیبل کوپلینگ ها یا همان کوپلینگ های انعطاف پذیر عدم ناهمراستائی تا حدودی قابل اغماض است .

لازم به ذکر است که معیار اصلی انتخاب کوپلینگ گشتاور بوده و در صورت لزوم از قطر شفت برای حصول اطمینان از درست بودن انتخاب سایز کمک گرفته می شود و در صورتیکه قطر شفت کوپلینگ مورد نظر در رنج کوپلینگ انتخابی نباشد با استفاده از جداول مربوط به هر مدل کوپلینگ ،برای انتخاب کوپلینگ استفاده می کنیم .

خدمات شرکت دوار ماشین پارس

خدمات شرکت دوار ماشین پارس در زمینه بالانس کوپلینگ به شرح زیر می باشد :

  • بالانس کوپلینگ الکتروپمپ
  • بالانس کوپلینگ موتور
  • بالانس کوپلینگ ژنراتور
  • و …

برای تماس با شرکت دوار ماشین پارس و مشاوره خدمات بالانس پرتابل روی تصویر زیر کلیک کنید

تماس با دوار ماشین پارس

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.